KristinaKalliojarvi "Nyt kun olet saanut pääsi seinästä läpi, mitä aiot tehdä naapurisellissä?"

Demokratia toimii, ihanko totta Ari Jalonen?

Myönnetään nyt heti alkuunsa, että Ari Jalosen tikunnokkaan nostaminen on tavallaan epäreilua. Aivan yhtä tolkuttomia, todellisuudelle vieraita ja vailla minkäänlaista logiikkaa olevia vastauksia saa yleensä vähintään 90%:lta poliitikkoja -jos sattuu saamaan mahdollisuuden kysyä.

 

Täytyy kuitenkin sanoa, ettei Petteri Evilammen tiukkojen kysymysten eteen osuminen olisi voinut tapahtua mukavammalle miehelle. Niin mukavalle, että haluaa varmuuden vuoksi miellyttää kaikkia ja on valituksi tullessaan Sinisten...siis Kokoomuksen...tottakai Sinisten...sopimuksen mukaan Kokoomuksen riveissä...

(https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1be0825b-abce-45b0-a63a-61c735b22e2c)

 

Kansaa pitää toki Jalosen mielestä kuunnella,MUTTA...

 

-jos pysytään euro-alueessa (mitä kansa ei halua. suom. huom), joudutaan tekemään kipeitä leikkauksia (joita kansa ei halua. suom. huom.)

 

 

-euroalueen vakaa valuutta vaikuttaa myös siihen, että on pakko turvautua esim. aktiivimallin (jota kansa ei halua. suom. huom.)kaltaisiin ratkaisuihin.

 

 

-mutta kun liitot (liittojen kovapalkkaiset nokkamiehet. suom.huom.) ja hallitus (15 suomalaista) ovat samalla linjalla, "niin se on aika laaja demokraattinen päätös."

 

 

-kansalaisaloitteet ovat osa Suomen toimivaa demokratiaa. Tämä näkyy Jalosen mukaan siinä, että50 000 allekirjoitusta ylittäneistä,lukuisista aloitteista (mm. siitä aktiivimallista luopumisesta), eduskunta on hyväksynyt tasa-arvoisen avioliittolain aloiteen ja kesäajasta luopumisen (joista kikyn, aktiivimallin, laittoman maahanmuuton, vakuutuslääkäri-mafian ym. alle nääntyvä kansa varmasti jaksaa olla asiankuuluvan kiitollinen. suom. huom.)

 

 

 

Kansanedustajat siis tekevät Jalosen mukaan "ne parhaat mahdolliset ratkaisut, joita on haettavissa." Pelottaa ajatella, mitä ne huonommat oikein olisivat olleetkaan.

 

(Enemmänkin voisi ruotia,sillä puhetta Jalosella riittää. Mutta mikään yllätys ei kai kellekään ole, mitä tulee ulos, kun poliitikko aukaisee suunsa: vääristelyä, osatotuuksia (jos hyvin käy), kiertelyä, ristiinpuhumista... Katsokaa itse.)

 

 

 

https://

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat