KristinaKalliojarvi "Nyt kun olet saanut pääsi seinästä läpi, mitä aiot tehdä naapurisellissä?"

Palkkakuopassa kyhjöttävät, ahkerat ja syyttä vainotut kansanedustajamme

Tavallinen kansalainen "palkkakuopassa":

"Nyt olen sen itse nähnyt ja itse kokenut. 
Kelan "nopean" laskenta tavan takia olen nyt joutunut käymään kirkon leipäjonossa. Ja se on shokki nähdä, mitkä ihmisryhmät siellä odottaa, että saisivat edes hieman vatsan täytettä. Siellä pakkasessa seisoo Suomalaisia sairaita kyynärsauvoihin tukeutuen, Suomalaisia vanhuksia rollaattoreineen sekä Suomalaisia äitejä pienten lasten kera. Siellä on se koko kirjo, mitä nykyinen Sipilän hallitus on kurittanut. Leikkaukset ovat tuntuneet suoraan ja eniten heidän kukkarossa.

Meidän huushollia Sipilän perkele on ruoskinu kyllä kovasti. Olen Sairaseläkkeellä oleva yksinhuoltaja pojalle, joka on Opiskelija.

Jaa, se ois taas tänään tuonne pakkaseen lähdettävä jonottaa, jotta sais itellee ja pojalle viikonlopuksi jotain purtavaa."   (facebook)

 

 

Kansanedustaja "palkkakuopassa":

...sopeutumiseläkejärjestelmä on olemassa, koska kansanedustajan työ saattaa olla kaikkea muuta kuin meritoivaa henkilökohtaista tulevaisuutta ajatellen.

------

Jotkut mediat ja toimittajat ovat pitkin vaalikautta tehneet sopeutumiseläkejärjestelmästä maalitaulunsa ja henkilökohtaisen projektinsa ja yrittäneet lietsoa asiassa lähes kansallista poikkeustilaa...

.... mahdolliset muutokset sopeutumiseläkejärjestelmään perustuvat eduskunnan omiin pohdintoihin ja omaan tahtoon eivätkä ”toriparlamentin vaatimuksiin”.

... kansanedustajien sopeutumiseläkejärjestelmä poikkeaa suuresti muiden eläkejärjestelmistä, kuten kansanedustajan työ poikkeaa muista työsuhteista...

...Ei ole työaikoja, ei ylityökorvauksia, ei lomarahoja ja ansiotasokin laahaa pahasti perässä verrattuna palkkaindeksiin.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005605349.html…

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

...Ei ole työaikoja, ei ylityökorvauksia, ei lomarahoja ja ansiotasokin laahaa pahasti perässä verrattuna palkkaindeksiin.

Eiköhän se palkka tai oikeammin palkkio ole kuitenkin varsin kohtuullinen ottaen huomioon kansanedustajien koulutustasoa ja palkkatasoa ennen kansanedustajaksi ryhtymistä sekä edustajan verottomat kulukorvaukset jotka maksetaan samansuuruisina oli kuluja tai ei. Eduskunnan antamat puhelimet, läppärit ja tabletit, liittymät, taksikortit ja vapaat matkat kotipaikkakunnalle jne, vielä kirsikkana kakun päällä.
.

Toimituksen poiminnat