Teille, jotka itseänne kansanedustajiksi kutsutte

 

Teiltä ei ole voinut jäädä huomaamatta, että keskelle Helsinkiä on ilmestynyt LAITTOMASTI maassa oleskelevien, vihaisten ja vaarallisten maahantunkeutujien leiri. Vieläpä marsalkka Mannerheimin patsaan eteen. Mahtaa marsalkkaparalla olla kiirettä kääntyillessään haudassaan. Puhumattakaan kaikista Suomen sankarivainajista.

En väitä, että olette vastuussa kuolleiden suomalaisten kohtalosta, mutta elävien olette. Miten on mahdollinen sellainen tilanne, jossa laittomat maahantunkeutujat osoittavat halveksuntaansa Suomen lakia ja kansalaisia kohtaan -ja Suomen poliisi katselee vierestä ja pitää huolta näiden laittomien turvallisuudesta? Vaan ei laillisten ja tähän maahan veronsa maksaneiden suomalaisten:

" Karkoitettavat maahantunkeutujat, jotka osoittaa mieltään hesassa rautatieaseman tienoilla olivat käyneet joukolla yksinäisen nuoren suomalaismiehen päälle lauantaina ja hakanneet sekä potkineet sairaalakuntoon. Puhe sammaltaa ja aivovammaa epäillään. Missä vittu on media, suvakit ja politiikot? " (facebook-päivityksestä 14.2.)

Mitä aiotte tehdä tilanteen johdosta? Toimitteko jo nyt vain odotetaanko ensin kuoluonuhreja ja kuinka monta?

KristinaKalliojarvi
Sitoutumaton Kangasala

Lukion ja yläasteen opettaja (ei vakituisessa palveluksessa), kotiäiti ja remonttireiska, joka yrittää löytää nykymenosta jotakin järkeä, muttei ole vielä huomannut siirtyä pyöreään huoneeseen etsimään nurkkia.
Ystävät ovat aina tervetulleita, vihamiehetkin jos osaavat käyttäytyä. Jos haluat ottaa yhteyttä: kristiina.kalliojarvi@kolumbus.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu