KristinaKalliojarvi "Nyt kun olet saanut pääsi seinästä läpi, mitä aiot tehdä naapurisellissä?"

Teille, jotka itseänne kansanedustajiksi kutsutte

 

Teiltä ei ole voinut jäädä huomaamatta, että keskelle Helsinkiä on ilmestynyt LAITTOMASTI maassa oleskelevien, vihaisten ja vaarallisten maahantunkeutujien leiri. Vieläpä marsalkka Mannerheimin patsaan eteen. Mahtaa marsalkkaparalla olla kiirettä kääntyillessään haudassaan. Puhumattakaan kaikista Suomen sankarivainajista.

En väitä, että olette vastuussa kuolleiden suomalaisten kohtalosta, mutta elävien olette. Miten on mahdollinen sellainen tilanne, jossa laittomat maahantunkeutujat osoittavat halveksuntaansa Suomen lakia ja kansalaisia kohtaan -ja Suomen poliisi katselee vierestä ja pitää huolta näiden laittomien turvallisuudesta? Vaan ei laillisten ja tähän maahan veronsa maksaneiden suomalaisten:

" Karkoitettavat maahantunkeutujat, jotka osoittaa mieltään hesassa rautatieaseman tienoilla olivat käyneet joukolla yksinäisen nuoren suomalaismiehen päälle lauantaina ja hakanneet sekä potkineet sairaalakuntoon. Puhe sammaltaa ja aivovammaa epäillään. Missä vittu on media, suvakit ja politiikot? " (facebook-päivityksestä 14.2.)

Mitä aiotte tehdä tilanteen johdosta? Toimitteko jo nyt vain odotetaanko ensin kuoluonuhreja ja kuinka monta?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Kieli ja sen merkitys muuttuu jatkuvasti. Kansanedustaja tarkoitti ennen ihmisiä, kansaa palvelevaa edustajaa korkeimmassa lakia säätävässä ja päättävässä elimessä, Eduskunnassa.
Uusio merkityksessään se tarkoittaa sitä että, kansanedustaja nauttii kaikkia eliitille kuuluvia erikoisetuja ilman työvelvoitetta!
Me siis nautimme kaikesta hyvästä edustajiemme välityksellä. Aivan kuin Pohjois-Koreassa.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Kansanedustajat ovat mitä ovat, poliittisia puolueensa ja oman etunsa tavoittelijoita.

Pahinta minusta on SPR: n, kirkon ja poliisin asettuminen laintulkitsijoiksi. Kirkko piilottelee kielteisen päätöksen saaneita. SPR tukee heitä ja heidän miekenosoituksiaan ja miksi poliisi ei tarkista heidän papereitaan ja ota heitä kiinni? Missä palautussopimukset Somalian ja Lähi-Idän arbimaiden kanssa?

Soini ja Orpo, tehkää työtänne!

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Virkamiehet ja viranomaiset tutkivat kyllä sinut ja minut, kaikki suomalaisiin vaikuttavat lait ja pykälät ja ne myös toimeenpannaan välittömästi. Ja, vaikka lait koskevat kaikkia, ne koskevat toisiin kovemmin kuin toisiin. Tässä tapauksessa katsotaan somien läpi laittomia maahan tulleita ja jääneitä. Ei ihme, jos yleinen lainkuuliaisuus heikkenee kansan keskuudessa. Mitäpä me, kun muidenkaan ei tarvitse välittää mistään mitään. Mitä kylvät sitä myös niität, on lainlaatijoilta unohtunut täysin.

Toimituksen poiminnat