KristinaKalliojarvi "Nyt kun olet saanut pääsi seinästä läpi, mitä aiot tehdä naapurisellissä?"

Tämä unohtui Ylen vihapuheillasta

"Isisin sanoma leviää nyt suomeksi – jihadistiblogi kannustaa vuodattamaan vääräuskoisten verta

Supo: Isisin propaganda kannustaa nyt tappamaan vääräuskoisia ”missä tahansa”. Siten uhka kohdistuu entistä enemmän myös Suomeen."

(hs.fi. 8.2. 2017)

 

Mikä herättääkin melkoisen määrän kysymyksiä. Tosin ei valitettavasti valtamediassa. Kuten ei käsittääkseni myöskään eduskunnassa.


Paremman puutteessa täytynee sitten meidän tavallisten kansalaisten esittää ne ilmiselvästi  vastausta vaativat kysymykset, kuten:


Arvoisa valtakunnansyyttäjä ja rouva apulaisvaltakunnansyyttäjä

viitaten näissä lehtihaastatteluissa ilmaistuihin kantoihinne:
 

"Valtakunnansyyttäjä haluaa jatkossa jopa vankeutta vihapuheesta

– Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan halutaan jatkossa tuntuvia sakkorangaistuksia, ääritapauksissa vankeuttakin. Tässä ei saa käydä niin, että esimerkiksi 20 päiväsakosta tulee uusi normaali. Tilaa ylöspäin on, sakoissa voidaan mennä 120 päiväsakkoon asti, Nissinen sanoo.

– Tällainen ihmisarvon loukkaaminen sietää tulla vakavammin rangaistuksi. Ihmisarvo on loukkaamaton ja jos sitä loukkaa, niin pitää varautua tuntuvaan sakkoon. Lisäksi rikoslaissa yksi yleinen rangaistusten koventamisperuste on rasistinen vaikutin ja sellaisestahan kiihottamisessa kansanryhmää vastaan on yleensä kysymys."

(yle.fi 25.1. 2017)

 

"Uusi apulaisvaltakunnansyyttäjä vihaa vihapuhetta – "Sakkorangaistusten taso mietityttää"

 

Jos havaitsette, että rangaistusten taso on liian alhainen, lähdettekö te syyttäjät vaatimaan kovempia rangaistuksia oikeudessa vihapuheesta?

– Kyllä se sitä tarkoittaa. Mutta myös tässä sakkokategoriassa syyttäjä voi lähteä esittämään tiettyä tasoa. Lopulta tietysti tuomioistuin päättää, Toiviainen sanoo."
(yle.fi 22.1. 2017) 

 

Mikä kansa, mikä ryhmä, miten kiihotetaan?

Miten on mahdollista, että kiihottaminen määrittelemätöntä kansanryhmää vastaan on teidän mielestänne ankarasti tuomittava, mutta suoranaiset kehoitukset väkivaltaan ja terroriin Suomessa voidaan ohittaa olankohautuksella. Vai vedotaanko tässäkin kaiken kultaaviin kulttuurieroihin?
 

"Esimerkiksi yhden kirjoituksen mukaan ”vääräuskoisen veri” on saastaista ja sitä on lupa vuodattaa.

-Käännösten laatu on sen verran hyvä, että kyseessä ovat joko Suomessa syntyneet tai Suomessa koulunsa käyneet ihmiset, Iho tulkitsee.

Myös suojelupoliisissa on pantu merkille suomenkielisen jihadistipropagandan nousu. Supon arvion mukaan se nostaa myös jihadistisen väkivallan uhkaa Suomessa.

-Tässä on ollut jonkin aikaa nähtävissä sellaista trendiä tai ilmiötä, että propagandaa on alettu tuottaa sekä suomeksi että Suomeen suuntautuen, sanoo erikoistutkija Pekka Hiltunen Supon terrorismin vastaisesta yksiköstä."

(hs.fi. 8.2. )
 

Ministerit Orpo ja Sipilä

Entä te, tämän nouseen terrorismiuhan ja realisoituneen maahantunkeutujien rikosaallon päävastuulliset, ministerit Sipilä ja Orpo,jotka olette nimittäneet Suomen suurimmaksi uhkatekijäksi teidän katastrofaaliseen lopputulokseen johtanutta avointen rajojen politiikkaanne arvostelleita suomalaisia, onko teillä jotain sanottavaa puolustukseksenne? Jos ei ole kannattaa sitä pikaisesti ryhtyä miettimään, sillä sille tulee kaikesta päätellen hyvin pian käyttöä.

 

"-Varsinainen konfliktialueille värvääminen on vähentynyt, ja propagandassa korostuu nyt enemmän iskujen tekeminen lähtömaissa”, Hiltunen sanoo.

Hänen mukaansa Isis kannustaa nyt iskuihin yksinäisiä tekijöitä, niin sanottuja yksinäisiä susia, missä nämä ikinä ovatkaan.

-Tämä on omiaan muuttamaan Suomen profiilia yhtenä osatekijänä uhkaympäristössä, erikoistutkija muotoilee.

Siis suomeksi: terrori-iskun vaara Suomessakin kasvaa."

(hs.fi 8.2.)

Jos ei siitä puhuta, niin sitä ei ole?

Suomessa on siis ryhdytty järeisiin toimiin näiden uhkien torjumiseksi. Syytettyjen penkille on istutettu päätekijät -uhasta tiedottaneet ja varoittaneet kansalaiset. Joiden vihapuheista muutama esimerkki:

-Terhi Kiemunki sai syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Syyte tuli kirjoituksesta Uuden Suomen blogissa 27. maaliskuuta 2016, jonka otsikko oli ”Kun unelma on saavutettu, on myöhäistä katua”. Kirjoituksessa muslimit yleistetään yhdeksi kansanryhmäksi ja uhkakuvan mukaan suomalaiset alistetaan, vääräuskoiset tapetaan ja naiset ja lapset raiskataan.

-Sebastian Tynkkynen: "Kaikki muslimit eivät noudata profeettansa oppeja, eivät tietenkään. Mutta yhteiskuntarauhan onnistuvat viemään jo muutamat Muhammadin innoittamat vääräuskoisia kohtaan tehdyt iskut. Siksi asiaa ei tule vähätellä. Terrorismin pesiydyttyä Suomeen joudutaan muuttamaan turvallisuusjärjestelmiä ja siirtymään oikeasti valvontavaltioon. Ja ihmisten kadotetulle turvallisuudentunteelle ei voi edes lyödä hintaa."

 

Me tavalliset kansalaiset olemme hämmentyneitä, pettyneitä ja peloissamme, kun meiltä ollaan viemässä kaikki se, mikä elämässä on tärkeintä: turvallisuus, sananvapaus ja oikeusturva. Mutta ennenkaikkea me olemme vihaisia. älkää erehtykö luulemaan muuta. Päivä päivältä ja jokaisen vihapuhesyytöksen myötä, jokaisen maahantunkeutujien rikoksen myötä  meistä tulee aina vain vihaisempia. Joten vastauksia pitäisi alkaa löytymään. Ja pian. Perustuen tällä kertaa tosiasioihin ja terveeseen järkeen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Äitisin sanoma leviää nyt suomeksi. :D

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Kristiina on ihan itse keksinyt tämän ettei jihadistista vihapuhetta laskettaisi vihapuheeksi. Juttu taitaa olla lähinnä se, että jos sivustojen takana on terroristeja, rikosnäkymä on suorastaan vakavampi ja laajempi.

Ja tämä "ei valtamediassa" on kyllä niin väsynyt läppä kuin ikinä voi olla. Näistä ISIS-agitoinneista on aina tuutit täynnä kun jotain löytyy. Eikö olekin juuri hassua, että aina kun joku valittaa että valtamedia vaikenee, hän on juuri saanut tietää asiasta valtamediasta?

Purkaus johtunee siitä, että Kristiinaa juilii että hänen aiempi hääräilynsä MVlehden parissa saattaa aiheuttaa ikävyyksiä kun poliisi penkoo läpi koko toiminnan.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Ja Petrahan se siinä. Yhtä herttaisena kuin aina. Ja kiitokset huolehtimisestasi, mutta olen omalla nimelläni kirjoittanut huomattavasti kovempaa tekstiä, kuin MV:ssä ikinä. Missä olisin myös kirjoittanut omalla nimelläni, ellei Iljan toimituspolitiikka olisi ollut toinen.

Iljalla oli kuitenkin ajatuksena suojella toimittajiaan kaikenlaisilta sanavapauden vihaajilta ja muilta ikäviltä ihmisiltä, joten ymmärrän hänenkin näkökulmansa.

Tiesitkö muuten, että sinulla on oma fanikerho, joka on oikein toivonut esim. Tuula Komsilta sellaisia kirjoituksia, joilla sinut saa houkuteltua paikalle fanikerhon ihailtavaksi? Täytynee pyytää, että Tuula tiedottaa heille, että olet tässäkin blogissa ilonamme.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

"Tiesitkö muuten, että sinulla on oma fanikerho, joka on oikein toivonut esim. Tuula Komsilta sellaisia kirjoituksia, joilla sinut saa houkuteltua paikalle fanikerhon ihailtavaksi?"

Kiintoisaa. Missä tähän fanikerhoon voi liittyä?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #4

Karo, etkös sinä asunut Kankaanpäässä, niin miksi et silloin jo liittynyt ?

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #6

Mitä sä Aimo nyt sekoilet? En ole koskaan käynytkään Kankaanpäässä, enkä tiedä missä se on. Sotket nyt sen luultavasti johonkin toiseen paikkaan.

Käyttäjän JuhaRiipinen kuva
Juha Riipinen

Onkos Komsillakin siellä oma numeronsa?

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

P.N:"Kristiina on ihan itse keksinyt tämän ettei jihadistista vihapuhetta laskettaisi vihapuheeksi."

Montako jihadistista vihapuhetta on käsitelty tuomioistuimissamme viimeisien vuosien aikana..entä montako tuomiota näistä on tullut?

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Poltetaan raamatut ja koraanit, niin johan helpottaa.
Sanon minä, joka en hyväksy kirjarovioita.

Toimituksen poiminnat