KristinaKalliojarvi "Nyt kun olet saanut pääsi seinästä läpi, mitä aiot tehdä naapurisellissä?"

Että sellaisia presidenttejä

Suomessa on nyt ilmeisesti julistettu kahden viikon suruaika USA:n presidenttivalinnan johdosta. Siis päättäjät ja päättäjien media ja "sivistyneistö" ovat julistaneet. Muissa piireissä itkevät lähinnä vain jäistä nostetut shampanjapullot.

 

Itse olen varovaisen toiveikas, mutta jään kuitenkin odottelemaan näyttöä siitä, osoittautuuko Donald Trump sanojensa mittaiseksi mieheksi, ennenkuin samppanjapullon korkki aukeaa.

 

Suruajan, huomattavasti pidemmän kuin kaksi vikkoa. olisin sen sijaan valmis julistamaan Suomen presidenttivalintojen tähden.

 

Mauno Koivisto

 

Ensinmäinen presidentti, joka katsoi asiakseen lähteä kaivamaan maata Suomen itsenäisyyden alta.

 

Ja sen tehdessään tuli romuttaneeksi Suomen oikeusjärjestelmän, vammauttaneeksi Suomen elinkeinoelämää tavlla, jonka vaikutukset näkyvät edelleen tänä päivänä. Koiviston konklaavissa ohjeistettiin oikeuslaitos päättämään yrittäjien ja pankkien oikeusriidat aina pankkien hyväksi.

Kun tähän lisää sen, että yrittäjät oli alunperinkin ajettu vaikeuksiin osittain valtion toimilla, maan saattamiseksi EU-kuntoon ja menettelyllä luotiin puolen miljoonan työttömän joukko, tuntuu maanpetoksen käyttäminen nimikkeenä jopa vähättelyltä.

 

Martti Ahtisaari

 

Mies, jonka EU:iin hinkuva maanpetoksellinen eliitti valitutti presidentiksi hoitamaan likaisen työn.

Unioniin liittymisen kannatus oli vuosi ennen kansanäänestystä tehdyn laajan kyselytutkimuksen mukaan 10%.

Suomen lahtaamisen lihamestariksi tarvittiin siis mies, joka on valmis tekemään mitä tahansa, kunhan maksusta sovitaan. Melko luotettavien lähteiden mukaan sama mies möi omantuntonsa myös myöhemmin Balkanilla Albanian mafian tarjoamasta 40 miljoonan lahjussummasta (http://jukkadavidsson.fi/2015/09/martti-ahtisaaren-vaitetyt-lahjukset/)

 

Ainakin tämä olisi linjassa Ahtisaaren toiminnan kanssa, kun hän YK:ssa toimiessaan pyrki lopettamaan tutkinnat Wider-instituutin Suomen valtiolta kavaltamista rahoista. (Pentti Sainio: Operaatio Ahtisaari)

 

Valtion päämiehenä hän antoi kansan puolesta valtuutuksen EU:iin liittymissopimuksen allekirjoittamiseen kesäkussa 1994, eli ENNEN KANSANÄÄNESTYSTÄ.

 

Paljonko maksettiin, sitä tuskin saamme koskaan tietää. Sen sijaan tiedämme, että Suomalaisille tuo teko on tullut maksamaan tähän mennessä maltillisimpienkin arvioiden mukaan jo 100 miljardia euroa. Sekä itsemääräämisoikeutemme.

 

 

Tarja Halonen

 

En muistanut oikein mitään Halosen saavutuksista presidenttinä, paitsi seksuaalivähemmistöjen aseman heikentämisen tunkemalla homorummutusta kansalaisten kurkusta alas ja häpeämättömän rahan tuhlailun maailman matkailuun (Esim. Halosen yksityislento Afrikkaan maksoi puoli miljoonaa http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011032513432775_uu.shtml).

 

Niinpä kävin somessa lunttaamassa, mitä mieltä kansa oli Halosen kauden vielä kestäessä, olinko ehkä unohtanut jotain oleellista:

 

"Mitä Halosen kaudesta on jäänyt käteen? Ei mitään, pelkkää tyhjänpäiväistä löpinää. Jokainen Suomen presidentti muistetaan jostakin merkittävästä teoista, mutta Halosta ei voi muistaa mistään. Globalisaatio- tai muut puheet ovat olleet pelkkää sanahelinää, konkreettiset teot puuttuvat. Tarja Halonen on unohtanut kotimaan työttömät, syrjäytyneet tai muut epäkohtaisuudet, mutta myötätuntoa on jaettu Afrikan orvoille tai Nicaraguan köyhille."

 

Somekommentointi oli jokseenkin noilla linjoilla. Edes puolustajilta eivät löytäneet konkreettisia tekoja joihin vedota. Ilmeisesti Halosen suurimmaksi saavutukseksi jäi olla ensinmäinen naispresidentti.

 

Sauli Niinistö

 

"Varatuomari Sauli Niinistö harhautti perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa suomalaisia äänestäjiä ja Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994. Hän kertoi, että markasta ei vielä näillä päätöksillä luovuta, eikä näillä päätöksillä vielä eurojäsenyyttä päätetä - vaan siitä päätetään myöhemmin ja siitä tehdään erikseen oma lakialoite.

 

Nämä Niinistön tekemät harhautukset kirjattiin ja liitettiin virallisiin eduskunnan asiakirjoihin (PeVL 14/1994, UaVM 9/1994, HE 135/ 1994) sekä myös äänestäjille lähetettyyn tiedotteeseen. Osa eduskuntaa ja useimmat suomalaiset äänestäjät uskoivat tämän väitteen.

 

Kun kansa ja sen jälkeen eduskunta oli harhautettuna äänestänyt EU-jäsenyyden hyväksymisen puolesta, niin näiden äänestyksien jälkeen Sauli Niinistö – tällä kertaa oikeusministerin ominaisuudessa – sanoikin, että eurosta päätettiin jo EU-jäsenyysäänestyksessä, eikä siitä tarvitse tehdä erikseen lakialoitetta." (http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147807-sauli-niinisto-65-v...)

 

Että sellaisia presidenttejä. Ettekö tekin toivoisi, että näiden valintojen sijasta olisimme äänestäneet jonkun, jonka pahimpia todistettuja rikoksia olisivat olleet sovinistiset möläytykset ja huono hiustyyli?

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Valtiolle ja kansalaisille nämä meidän maan Kekkosen jälkeiset presidentit ovat olleet valtava katastrofi. Sellainen katastrofi että heidän jokaisen tekemiset tulisi tutkia täikamman tarkkuudella.

Muuallakin maailmassa korruptoituneet ja omia kansalaisia vastaan toimivat valtionpäämiehet laitetaan vastuuseen, joten miksemme mekin voisi tehdä samoin?

Käyttäjän HelenaSalo kuva
Helena Salo

Halonen muistetaan omavaltaisista nimitykistä.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Eipä kyllä ole mielestäni tarpeen tehdä ylistyslauluja Kekkosen jälkeisistä presidenteistämme, kuten ei myöskään median toiminnasta Brexitin ja Trumpin tilanteissa.

Eivätkä näköjään oppineet paljonkaan sillä sama virsi jatkuu vieläkin - tosin hieman
miedontuneena.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Laitanpa tähän nyt tuolta fb:n puolelta Liisa Mariaporin kommentin. En siksi, että hän kehuu kirjoitustani, vaan siksi että siitä löytyy lisätietoa asiasta. Ja tuon Haloskan konklaavin salaamisoperaation olinkin kokonaan unohtanut:

Liisa Mariapori:

"Tämä Kristiina Kalliojärven kirjoitus on ihan aiheellinen. Mitä me oikeasti teemme presidenteillä, jotka eivät hoida Suomen kansan asioita tai edusta Suomen kansaa työssään? Minä yhdyn Kristiinan moitteisiin, enkä todella minäkään osaa sanoa, mitä presidenttimme ovat kansan hyväksi tehneet. Helpompi on luetella, mitä suunnatonta vahinkoa he ovat tehneet. 1) Presidentti Mauno Koivisto vei meiltä oikeuslaitoksen ns. Koiviston konklaavin päätöksellä 6.5.1992, kun hän määräsi, että instituutiot eivät saa hävitä. 2)Presidentti Martti Ahtisaari vei meidät perustuslakimme vastaisesti EU:n jäseneksi. 3) Presidentti Tarja Halonen ei suostunut avaamaan ns. Koiviston konklaavin asiakirjoja, jotta Suomesta olisi voitu tehdä uudestaan oikeusvaltio. 4) Presidentti Sauli Niinistö myi 31.3.2000 talouspoliittisen valiokunnan päätöksellä 57.000 yrittäjän ja takaajan 76.000 velkaa norjalaisille perintäyhtiöille, eikä suostu presidenttinä edes vastaanottamaan Velallisten tuki ry:n edustajia, jotta nämä voisivat ojentaa hänelle velallisten tukiryhmän vaatimuksen, että 90-luvun laman ja oikeuslaitoksen uhrien asiat on hoidettava viipymättä kuntoon luovuttamalla 31.3.2000 kauppakirja liitteineen Velallisten tuki ry:n käyttöön, jotta yhdistys pystyy selvittämään mm. velkojen vanhentumisajankohdat, velallisten velan todellisen määrän perintätoimistojen ja pankin tilitysvelvoitteen avulla sekä velkojen perusteet sekä kaikkien velkojen siirtoketjujen oikeellisuuden. Asiakirjat on julistettu yhdistyksen saaman tiedon mukaan salaiseksi 25 vuodeksi, joten velkoja peritään edelleen ja nyt laittomasti vain siksi. että kauppakirjan salausta ei suostuta purkamaan. Tämmöistä hirvittävää jälkeä ovat meidän presidenttimme aikaansaaneet, joten eikö meidän olisi syytä luopua koko presidentistä ja keksiä tilalle joku muu instituutio, joka oikeasti pystyisi hoitamaan Suomen kansan asiat kuntoon? Miljoona suomalaista on ulosotossa, perintätoimistojen ja verottajan kynsissä, eikö tälle asialle pitäisi kiireesti tehdä jotain?"

Tuo salaamisasia on erityisen merkityksellinen siksikin, että se on selkeä todiste siitä, ettei konklaavi ollut suinkaan sellainen viaton turinatuokio, kuin läsnäolleet ovat, Heikki Ylikangasta lukuunottamatta, koettaneet väittää.

Blogissaan "Koiviston konklaavi -irvokas näytelmä oikeusvaltiossa" emeritusprofessori Jyrki Virolainen kirjoittaa:

"Itse luotan kuitenkin mainittuja herroja enemmän konklaaviin myös kutsutun rehellisen pohjalaisen historioitsijan Heikki Ylikankaan "todistukseen" vuodelta 2006. Oikeuspolitiikan ja lainkäytön tutkimusryhmän ko. vuonna julkaisemassa "Laman ja rahan pelurit" -nimisessä kirjassa Heikki Ylikangas arvioi Koiviston konklaavin tarkoitusta näin:

"Tilaisuuden tarkoitus oli tasavallan presidentin j - mikäli mahdollista - mukaan kutsuttujen hanekilöiden arvovallalla painostaa Korkein oikeus tekemään Koiviston mieleinen ratkaisu pankkeja koskevassa asiassa".

Käyttäjän LeoPatrikainen kuva
Leo Patrikainen

Tohtori Sundström väitteli tohtoriksi kansalaisten ja Suomen valtion välisistä oikeudenkäynneistä. Niissä valtio pääsääntöisesti voitti kansalaisen ja siten syntyi valtava määrä ihmisoikeusloukkauksia. Suomi alkoi kulkea rikoksentietä Koiviston tultua valituksi presidentiksi. Suomella on kyttä EIT, jota johtavat poliittiset ressukat. RKP rouva-nato ja kodinhoitaja demari. Täten kansalaisella ei ole ihmisoikeuksia, koska Suomella ei ole presidenttiä. Kaksi peräkkäistä presidenttiä ovat hankkineet juristikoulutuksen, mutta juridiikkaa he eivät tunne.

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Halosen meriittinä on kaksi asiaa; Hän salasi SSP sopimuksen, jolla "Nalle" kuppasi Suomen valtiolta miljardeja laittomasti ja Koivisto tuhosi Suomen pk yrityssektorin. Toiseksi hän salasi, Koiviston pyynnöstä ns. Arsenal sopimuksen, josta selviää 31.3.2000 jokaisen päättäjän nimi, jotka suoraan syylistyivät valtiopetokseen, jonka laskua Suomen kansa maksaa edelleen vuonna 2016

Toimituksen poiminnat