KristinaKalliojarvi "Nyt kun olet saanut pääsi seinästä läpi, mitä aiot tehdä naapurisellissä?"

Suo, kuokka ja Jussi.

Monet hyvät asiat ovat täällä maailmassa toteutuneet siksi, että joku ei ole suostunut uskomaan sanaan "mahdotonta". Jotenkin tuntuu, että suomalaiset on lamaannuttanut jonkinlainen epäonnistumisen ja sen "mahdottoman" pelko. Ja sillä suomalaiset on myös peloteltu puollustuskyvyttömiksi -ja Venäjällä. Ja EU:n kostolla. Ja yksinjäämisellä pelottavan maailman keskelle. Ja...

Franklin d. Roosevelt sanoi: "Meillä ei ole mitään muuta pelättävää, kuin pelko itse" Viisaasti sanottu. Sillä se pelko on naulinnut meidät aivan liian pitkäksi aikaa laittomuuden, ahneuden, epärehellisyyden ja röyhkeyden uhreiksi. Me pelkäämme, että emme voi vaikuttaa omaan kohtaloomme. Että ovet on suljettu takanamme ja vaihtoehtoja ei enää ole. Näin meidän halutaankin uskovan. Meidän ei haluta huomaavan yksinkertaista tosiseikkaa: MEITÄ ON ENEMMÄN.

Meidät on nuijittu kertomalla meille, että me olemme orjamoraalin rampauttama surkea pikku kansakunta, joka ei millään voi tulla toimeen, ilman suuremman isonvaljen tuomia kainalosauvoja. Pötyä. Me teimme maastamme itsenäisen. Me pidimme sen itsenäisenä, huolimatta geopoliittisista realiteeteista, jotka, lievimmästi sanoen, eivät varsinaisesti ole meille edullisia. Me maksoimme suuret (ja vastoin kaikkea oikeudenmukaisuutta meille määrätyt) sotakorvaukset. Onnistuimme luomaan yhden maailman kansalaisystävällisimmistä ja tasa-arvoisimmista maista.
 Suomessa naiset saivat äänioikeuden ensinmäisinä Euroopassa ja vaalikelpoisuuden ensinmäisinä koko maailmassa. Listaa voisi jatkaa vielä pitkään. Me olemme saavuttaneet kaiken tämän. Yksin. Jokseenkin ilman apua. Ei irrallaan ympäröivästä maailmasta, vaan sen itsenäisenä osana. Meidän pitäisi olla ylpeitä itsestämme, suomalaisuudestamme, ainutlaatuisuudestamme. Ja luottaa siihen, että mikä onnistui meiltä ennen, onnistuu meiltä tänäkin päivänä: itsenäisyytemme pelastaminen.

Vajaa vuosi sitten, tarkemmin sanoen 8.4. viime vuonna, lähetin 30 kirjettä tuntemattomille ihmisille, joiden olin kirjoitustensa perusteella päätellyt olevan kanssani samaa mieltä siitä, että EU-jäsenyys on pahasti ristiriidassa Suomen edun kanssa ja asiat ovat kovaa vauhtia menossa huonosta pahempaan. Ja ehdotin yhteistyötä tilanteen muuttamiseksi. SILLOIN olisi ollut hyvä syy sanoa, että tuskinpa tuo onnistuu. Rehellisesti sanoen, vähissä oli minunkin luottamukseni tuohon yritykseeni. Pidin sitä kuitenkin parempana suunnitelmana, kuin sitä, etten tekisi mitään ja jäisin vain katselemaan kun jyrkänteen reuna lähestyy.Ensinmäisen viikon aikana sain kokonaiset kaksi vastausta.

Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun ne kaksi kirjettä saatuani, koitin neuvotella itseni tästä tehtävästä ulos: katso nyt, vain kaksi vastausta, nyt voin lopettaa, en usko, että tämä onnistuu. Silloin minulle sanottiin: "Älä pidä halpana pienten alkujen päivää."

Tänään ollaan siinä tilantessa, että tuosta pienestä alusta on syntynyt kansanliike. Mukana on ihmisiä jokseenkin koko puoluekentän kirjolta. Pian alkavat pyöriä keskusteluillat Helsingissä.  Eri puolille maata ollaan perustamassa paikallistoimintaa. Erilaisia projekteja on starttaamassa tässä vuoden alkupuolella useampia. Netissä meillä on vauhdilla kasvava facebook-ryhmä, jossa on jo pitkälti yli 500 jäsentä. Omaa tiedotus ja blogisivustoa ollan perustamassa. Useamman muun samalla asialla olevan kansanlikkeen kanssa on sovittu yhteistyöstä.

Jos siis mietitte tulemista mukaan meidän (Unionin Haudankaivajat) tai jonkun muun isänmaan etua ajavan likkeen tai puolueen toimintaan, älkää antako pelon tai epäuskon onnistumismahdollisuuksiemme suhteen, määritellä sitä, miten tuohon ajatukseen suhtaudutte. Ja ennenkaikkea, älkää pitäkö halpana pienten alkujen päivää. Pienistä puroista kasvaa yhdessä voimakas virta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Jos nyt kiinnostaa tulla katsomaan meidä "näyteikkunaamme" tuolla facebokissa, löydät meidät osoitteesta
https://www.facebook.com/groups/569413959789952/

Yhteyttä voit ottaa myös sähköpostilla minuun, osoite näkyy profiilissani.

(Ja huomenna on tuolla fb-ryhmässä tulossa hyvin tärkeä ilmoitus. Käykää nyt edes uteliaisuudesta lukemassa.)

Tapio Vehmaskoski

Sieltähän löytyikin vaikka mitä. Annekin hylätty US-blogeista? Laitoin terveisiä.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Ai Anne Lindell hyllytetty täältä vai?

Arre Kougappi

Jos ymmärsin oikein,lastensuojelusta kirjoitti, bannit tuli.

Korjatkoon, jos jollakin on parempaa tietoa.

Tapio Vehmaskoski

Siltä näytti Annen kirjoituksen perusteella? Voit tarkistaa Kristiinan antamasta osoitteesta.

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Kiitos facebook ystävälleni, hyvä että jaksat ja uskot, Usko voi siirtää vuoria. Hyvän ja pahan välillä on se ikuinen taistelu, nyt tarvitaan suomalaista sisua jälleen. Olen näissä hommissa ollut mukana Keijo Korhosen presidenttikampanjasta lähtien ja voin todeta, että suurin osa ihmisistä on surkeita pelkureita. On liian helppoa mennä siitä alitse missä aita on matalin ja poliitikot ja taloudellisen vallan käyttäjät tietävät tämän. Keijon sanoin; "Median, rahavallan ja poliitikkojen pyhä kolmiyhteys" Se meidän täytyy murtaa.!

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Keijo Korhosta näissä ympyröissä kyllä taas kaivattaisiin. Onko tietoa missäpäin tällä hetkellä vaikuttaa, onko rapakon takana?

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola
Antti Jokinen

Hienoa Kristiina. Isänmaallisuutta parhaimmillaan.

Käyttäjän marjukkakaakkola kuva
Marjukka Kaakkola

Suo, kuokka ja Kristiina. Hienoa työtä!

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Kiitokset kehuista. Toivottavasti osoittautuvat aiheellisiksi. Mutta sehän on teistä lukijoista kiinni.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Suomen perustuslain tunteminen vuonna 1992 ja Suomen perustuslakiin tehtyjen EY-mukautusten tietäminen on kaiken A ja O.

Viime päivinä olen lukenut erästä julkaisua, josta löytyy mielenkiintoista.

EY-maiden perustuslain mukautusten takana on EY-tuomioistuin, jonka perimmäinen tehtävä ei ole tehdä päätöksiä kansalaisten epäoikeuden mukaisena kokemista valituksista.

EY-tuomioistuimella ei ole minkäänlaista kansainvälisoikeudellista mandaattia.

Sen tehtävä on EY-säädösten tekeminen.

Toinen tehtävä on ratkaista tulkintakiistoja, jotka aiheutuvat EY-juridiikan tulkinnoista.

On ihmeellistä, että Suomessa piti tehdä muutamia valtiopetoksia, jotta Suomen perustuslaki saatiin EY-mukautettua.

Viimeisin osoitus valtiopetoksen (ilman lakia euroon) seurauksesta kuultiin eilen:
Rautaruukki ruotsalaisten omistukseen!

On ihmeellistä, että ruotsalaiset pystyvät ostamaan globaaleilla markkinoilla olevia yrityksiä omalla valuutallaan, jonka on uskoteltu kelluvan globaaleilla laineilla ihan minne sattuu.

Näin Suomea myydään kannattamattomana pala palalta.

Toimituksen poiminnat